Kannusta mua!


 
Hyvä ilmapiiri on lapselle harrastuksen yksi tärkeimmistä kulmakivistä. Positiivisella palautteella rakennetaan lasten itseluottamusta ja saadaan heidät nauttimaan harrastuksestaan entistä enemmän.

Anna lapsesi päättää, miten häntä kannustetaan. Lapsen mielipide ei ole lopullinen päätös, mutta lasta kannattaa aina kuunnella. Vanhemman rooli on kuunnella, kannustaa ja mahdollistaa.

Luottamus vanhempien ja valmentajien välillä on olennainen osa hyvän ilmapiirin rakentamista. Tukemalla valmentajien ja muiden toimihenkilöiden toimintaa autat lastasi kasvamaan osaksi ryhmää - hyvä joukkuehenki ja kaveripiiri vie lapsesi harrastusta eniten eteenpäin.

Valmentajien tehtävä on huomioida kaikki pelaajat tasapuolisesti. Oppimalla tuntemaan pelaajat ihmisinä, valmentaja pystyy paremmin kehittämään pelaajien avointa kommunikointia. Kun ilmapiiri joukkueen sisällä on hyvä ja avoin, pystyvät pelaajat kommunikoimaan myös kentällä tiukempaankin sävyyn yhteisen pelaamisen parantamiseksi.


KANNUSTA MUA! on Suomen Palloliiton kampanja, jonka tavoitteena on näyttää, että positiivinen ilmapiiri on tärkeä osa futisharrastusta.
Tutustu aiheeseen oheisen linkin kautta ==> Kannusta mua!


KyIF 06 Atlético Siniselle 2017 Hesa Cupin Better Together voittopokaali
Lue artikkeli Kirkkonummen Sanomista Helsinki Cup 2017 (KS 20.7.2017)