Uudet pelaajat


Kiinnostaako kokeilla jalkapallon iloa huippujoukkueessa? Tutustu kuukausi maksutta!

Joukkueessamme on tällä hetkellä melkein viisikymmentä innokasta pelaajanalkua ja mukaan mahtuu aina uusia. Meille on helppo tulla kokeilemaan, sillä harjoittelemme eri tasoissa. Näin uusi pelaaja pääsee helposti mukaan eikä kokeilijalta vaadita samaa kuin monta vuotta harjoitelleelta. Riittää, kun on kiinnostunut! 

Ensimmäisen kuukauden voit tutustua toimintaamme maksutta. Silloin lapsi pelaa omalla vastuulla ja seuran puolesta hänellä ei ole vakuutusta. Harjoituksiin tarvitset liikunnallisen varustuksen (ulos/ sisälle), säärisuojat ja vesipullon. Pallon saa ensimmäisiin treeneihin tarvittaessa lainaksi tai voit ottaa mukaan omasi. Joukkueen pelaajat käyttävät pelkästään palloa nimeltään Select Omega, koko 4. 

Harjoittelemme kolme kertaa viikossa.
Tarkemmat ja ajankohtaisimmat treeniajat löydät kalenteristamme.

Joukkueen vastuuvalmentajana toimii Jarno Kärkkäinen. 

Mukaan kokeilemaan voit tulla ottamalla yhteyttä sähköpostitse KyIF Musta/Sininen/Keltainen joukkueenjohtajaan Anna Latvalaan kyif06jojo.anna(at)gmail.com tai p.040-9008294.

Kun haluatte 
virallisesti liittyä joukkueeseen  mukaan

Kun päätätte liittyä mukaan joukkueeseen, täytä alla oleva lomake uuden pelaajan sähköinen lomake. Lomakkeen palauttamisen jälkeen hankimme pelaajalle pelipassin sekä lähetämme kausimaksutiedot sähköpostitse. 

Maksu on kausimaksu (1.1.-31.12.) ja se sisältää Palloliiton vakuutuksellisen lisenssin, KyIF:n jaostomaksun sekä KyIF:n keltaisen pelipaidan. Kausimaksu kaudella 2018 on 480 €. Kesken kauden aloittaneilla kausimaksu pienenee aloitusajankohdan mukaisesti. Vakuutus ja lisenssi tulevan voimaan pelaajamaksun suorittamisen jälkeen.

Uuden pelaajan sähköinen lomake (jos ongelmia, ota yhteyttä  kyif06jojo.anna(at)gmail.com

Uuden pelaajan lomake (linkki avautuu uuteen ikkunaan)